You are currently viewing Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17-24/07

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17-24/07

  • Post category:Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεωθείς τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, έντονη θα είναι διάθεση σου για κοινωνικοποίηση, επαφές, και διασκέδαση. Έρχονται συγκυρίες και γνωριμίες που θα σε βγάλουν από την παθητικότητα ή την αδράνεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, σου δίνω τη συμβουλή να μην φρενάρεις τα γεγονότα.

Σε σχέση. Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, δυναμική αλλά και κάπως απαιτητική θα είναι η στάση σου. Αποκαλυπτικά και αυθόρμητα θα είναι τα λόγια σου, κάποιες πράξεις σου θα καταφέρουν να παθιάσουν το ταίρι σου, προσοχή στις συγκρούσεις και στα πείσματα. Αν προσπαθήσεις να επηρεάσεις και να κατευθύνεις το ταίρι σου οι ενέργειες σου θα πρέπει να είναι μελετημένες ισορροπημένες και όχι αντιδραστικές. 

Επανασύνδεση: Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου, από τυχαίο συμβάν θα βρεθείτε στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή, αυτή η απρόοπτη συνάντηση θα είναι καρμικό σημάδι. Η έλξη που θα φανερωθεί, θα είναι πολύ πιο δυνατή από το πείσμα, θα είναι σωστή η επιλογή σας να παρατήσετε τους εγωισμούς και να αφεθείτε στα αισθήματά σας.

Νέα γνωριμία: Μοιραία θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, θα υπάρξει μια σειρά από καρμικές συγκυρίες, προκειμένου να πέσει στο δρόμο σου το συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο, για το οποίο θα νιώσεις ανεξήγητη έλξη. Από την πρώτη στιγμή θα αισθανθείς πως δεν πρόκειται για κάτι ανούσιο ή περαστικό. Θα γίνει δεσμός, αυτό το άτομο θα ριζώσει στην ερωτική σου ζωή.

Σχέση – Γάμος: Είσαι κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεγάλη σου ευχής. Μέσα στην εβδομάδα θα συμβεί ευτυχισμένο γεγονός, ίσως επισημοποίηση, ίσως γάμος. Σε περίπτωση που ήδη υπάρχει δέσμευση, τότε δεν αποκλείεται να προκύψει ερχομός νέου μέλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, αν κανείς το βήμα να προσεγγίσεις δε θα απογοητευτείς. Θα αναζητήσεις το σταθερό και το σίγουρο. Το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα έχει κάπως έντονη προσωπικότητα, ένα συγκεκριμένο του στοιχείο θα σε εντυπωσιάσει. Ανανεώνεσαι συναισθηματικά, θα υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις, θα διασκεδάσεις, θα περάσεις ανέμελα.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και ουσιαστικές υποσχέσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κινηθείς χωρίς άγχος. 

Επανασύνδεση: Έρχεται χαρά και ενθουσιασμός, αυτό που προσμένεις θα το βρεις μπροστά σου. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείς σε συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις και λόγια καρδιάς θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα ή στην αίτια που σας χώρισε. Καταφθάνει ένωση και οριστικό σμίξιμο.

Νέα γνωριμία: Ίσως στην παρούσα φάση να μην έχεις διάθεση για ξεκίνημα νέας αρχής, ωστόσο το πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσεις μαζί του, θα είναι τόσο όμορφο και τόσο ελκυστικό, που θα σου αλλάξει μονομιάς τις διαθέσεις. Σε περίπτωση που έδωσες όρκο πως δε θα ξανά ερωτευτείς, μέσα στην τωρινή εβδομάδα μάλλον θα τον καταπατήσεις.

Σχέση – Γάμος: Βγαίνεις από την απαισιοδοξία, φίλε μου Ταύρε, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και την αισιοδοξία σου. Φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγεται δρόμος για δέσμευση, εσύ που αναζητάς τη σταθερότητα και την ασφάλεια, τώρα θα αποκτήσεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα κάνει ανέμελη τη στάση σου δεν θα θελήσεις να προσκολληθείς και να αγχωθείς. Θα αναζητήσεις την περιπέτεια και την αλλαγή, άμεσες θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα φλερτάρεις με τρόπο δυναμικό. Θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις καινούργιο ειδύλλιο με κατάληξη που ουσιαστικά εσύ θα ορίσεις.

Σε σχέση. Προσοχή να μην κριτικάρεις αυστηρά το ταίρι σου. Ίσως να νιώσεις πως πιέζεσαι μέσα στον δεσμό σου, θα αναζητήσεις ελευθερία, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Επιρρεπείς θα είσαι στην υπερβολή, το νου σου να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις αντιδραστικές. Απέφυγε τα αρνητικά σχόλια, οριοθέτησε την απαιτητικότητα σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βρεις την διέξοδο που αναζητάς θα καταφέρεις να ηρεμήσεις. 

Επανασύνδεση: Η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα είναι έντονη, ίσως και εκρηκτική, ωστόσο δε θα παρατείνει το χωρισμό σας. Ναι μεν οι απόψεις σας θα είναι αντικρουόμενες, τα λόγια σας θα είναι αιχμηρά, όμως στο τέλος αυτό που θα υπερισχύσει θα είναι η αμοιβαία ερωτική σας έλξη. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανένωση!

Νέα γνωριμία: Για σένα που έχεις τελειώσει με την προηγούμενη σχέση σου εδώ και καιρό, θα χτυπήσει ερωτικό καμπανάκι και μάλιστα θα είναι ξαφνικό και αιφνιδιαστικό. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστο χώρο. Τα συμβάντα θα σας φέρουν σε συνομιλία, η οικειότητα ανάμεσά σας θα οδηγήσει σε προσωπική συζήτηση. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού!

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το ταίρι σου είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιθέσεις σας είναι αρκετές, ωστόσο στα δύσκολα αυτό που υπερισχύει είναι η ερωτική σας χημεία. Στην παρούσα φάση θα αφήσετε στην άκρη εντάσεις και εγωισμούς, θα εστιάσετε στα αισθήματά σας, επιπλέον θα πάρετε μια σοβαρή απόφαση που θα αφορά το κοινό σας μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θα εμβαθύνεις συναισθηματικά, ο ρομαντισμός σου θα πάρει έκταση, δεν αποκλείεται να δείξεις κατανόηση και να αναθεωρήσεις τελικά τη στάση σου σχετικά με το πρώην ταίρι σου. Είναι πολύ πιθανόν να λάβεις πρόταση για ραντεβού, αλλάζει το σκεπτικό σου, η ανάγκη σου να διορθώσεις τα λάθη και να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά θα σε ωθήσει στο να δώσεις θετικές απαντήσεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε ρίξει σε ονειροπολήσεις και φιλοσοφίες, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σου ως προς το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να εστιάσεις στο άμεσο παρόν. Ανάγκη σου θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική τόνωση, μην αφήσεις τις εσωτερικές εντάσεις ή αντιθέσεις να σας οδηγήσουν σε λάθη. 

Επανασύνδεση: Δραστηριοποιήσου, φίλε μου Καρκίνε, ό,τι είναι να κάνεις, πρέπει να το κάνεις τώρα, εντός εξαήμερου. Αν θέλεις να επανασυνδεθείς, τότε προχώρα σε δυναμικές πράξεις, αν καθίσεις με σταυρωμένα χέρια δε θα υπάρξουν εξελίξεις. Η επανένωση θα έρθει από δική σου κίνηση, πάρε τα ηνία χωρίς καθυστερήσεις.

Νέα γνωριμία: Δε θα έχεις κανένα λόγο να απορρίψεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Αποφάσισε αν θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου με το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις και πράξε αναλόγως. Θα σε φλερτάρει και θα σου δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο χέρι σου θα είναι αν θα δώσεις συνέχεια στις επαφές σας. Κάνε το βήμα της νέας αρχής, προχώρα χωρίς επιφυλάξεις.

Σχέση – Γάμος: Είτε ευθύνεσαι εσύ για τον τσακωμό σας είτε όχι, το θέμα είναι πως αν δεν επέμβεις δυναμικά, δε θα ισορροπήσει η κατάσταση. Το ταίρι σου κατέθεσε τα όπλα, παραιτήθηκε και περιμένει εσένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου, βγες μπροστά και βάλε τάξη στα γεγονότα.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα σου φέρνει το κατάλληλο άνοιγμα που δε θα πρέπει να το αφήσεις αναξιοποίητο. Η αυτοπεποίθηση σου θα σου δώσει την συναισθηματική ώθηση που χρειάζεσαι για να κινηθείς, πέρνα σε προσεγγίσεις, θα είσαι σε θέση να γοητεύεις. Ανανεώνεσαι και κοιτάζεις μπροστά, θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσα θα βρεις την κουβέντα που θα ανοίξεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σε σχέση. Προσοχή στην αντιδραστικότητα που θα σε διακατέχει. Προσπάθησε να περιορίσεις τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, ενδέχεται να δημιουργήσεις αρνητικό κλίμα μέσα στη σχέση σου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να καβγαδίσεις με το ταίρι σου,

Επανασύνδεση: Θα τη βρεις την άκρη του νήματος, φίλε μου Λέοντα, η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανασύνδεση. Στη συζήτηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα συμπεριφερθείς συνετά, θα μιλήσεις με ειλικρίνεια, θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Τερματίζει ο χωρισμός σας, ξεκινάτε με ανανεωμένες διαθέσεις.

Νέα γνωριμία: Θα τον συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό που θα σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο άτομο και πολύ καλά θα κάνεις, γιατί τα γεγονότα θα απαιτούν ώριμη στάση. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι εμφανίσιμο, θα κερδίσει την προσοχή σου, ωστόσο ο χαρακτήρας που θα έχει θα είναι κάπως κλειστός, η εξέλιξη θα έρθει σταδιακά, βήμα-βήμα.

Σχέση – Γάμος: Ψυχραιμία και στρατηγική θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου, θα ρεγουλάρεις το ταίρι σου. Σε περίπτωση καβγάδων και εντάσεων θα επιτύχεις ανακωχή, αν δέχεσαι πιέσεις θα βρεις τον τρόπο να ξεγλιστρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Οι προσεγγίσεις σου θα είναι δυναμικές, οι πράξεις σου θα έχουν αποφασιστικότητα. Έντονη θα είναι η γοητεία σου, το ελκυστικό σου παρουσιαστικό θα βρεις τρόπο να το επιμεληθείς με τον κατάλληλο τρόπο. Αν βάλεις στόχο να κατακτήσεις θα το πετύχεις. Η αυτοπεποίθηση που θα νιώθεις θα σε ωθήσει στο να εκδηλωθείς και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου. Τα γεγονότα θα φέρουν άνοιγμα για νέο ξεκίνημα, η εξέλιξη θα βρίσκεται στα χέρια σου.

Σε σχέση. Με αισθησιασμό και αμοιβαία έλξη θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο προσοχή στα καβγαδάκια, θα εμφανιστείς ως πνεύμα αντιλογίας, τα λόγια σου ίσως να είναι υπεροπτικά, το νου σου να μην θα δημιουργήσεις αρνητισμούς και δυσαρέσκειες. Το κλείσιμο του εξαήμερου, θα σε βοηθήσει να βγάλεις την συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου. 

Επανασύνδεση: Αποστασιοποιημένη θα είναι η συμπεριφορά σου, ίσως να μην απαντήσεις σε τηλεφώνημα που θα λάβεις, ενδεχομένως να μην αφήσεις περιθώριο δεύτερης ευκαιρίας, τουλάχιστον για μέσα στην εβδομάδα. Για την ώρα θα θελήσεις να ηρεμήσεις, να τα βρεις με το εαυτό σου, να διατηρήσεις τον έλεγχο των αντιδράσεών σου.

Νέα γνωριμία: Παρά το ότι η στάση σου θα είναι απόμακρη, ίσως και αρκετά αδιάφορη, ωστόσο ένα πρόσωπο που ήδη το γνωρίζεις, θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει συναισθηματικά κι αν βρει πρόσφορο έδαφος, θα προχωρήσει και ερωτικά. Δείξε ενδιαφέρον στην άμεση ή έμμεση εξομολόγηση που θα σου κάνει, αυτό το άτομο τρέφει για σένα θερμά και ειλικρινή αισθήματα.

Σχέση – Γάμος: Τσάμπα θα προσπαθήσει το ταίρι σου να σε τσιτώσει, εσύ με αποφασιστικότητα θα αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να προξενήσει εντάσεις ή καβγάδες. Στόχος σου θα είναι να κρατήσεις την ψυχολογία σου σε ισορροπημένο επίπεδο, βασική σου επιθυμία θα είναι να κάνεις ένα διάλειμμα από προβληματισμούς και έγνοιες.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Θα βγει στην επιφάνεια η κοινωνική, εκδηλωτική, και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα φλερτάρεις, θα θελήσεις να ανανεωθείς. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή αν θα προχωρήσεις τις επαφές σου με το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις. Θα υπάρξουν ανοίγματα για άμεσες προσεγγίσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα αξιοποιήσεις τα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στα εσωτερικά μπερδέματα, οι επιθυμίες σου ενδεχομένως να μην είναι σταθερές. Από την μια θα θελήσεις ασφάλεια, βάσεις, και συναισθηματικά στηρίγματα, από την άλλη θα θεωρήσεις κάποια δεδομένα ανιαρά, παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Σκέψου πολύ καλά τα λόγια σου και τις ενέργειες σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις νευρικές ή αντιδραστικές απαντήσεις. 

Επανασύνδεση: Η ερωτική έλξη θα νικήσει τον εγωισμό, η αγάπη θα βγει πάνω από τα πείσματα και τους θυμούς. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις συνάντηση με το πρόσωπο, που δε λες να βγάλεις ούτε από τη σκέψη σου ούτε από την καρδιά σου. Η χημεία μεταξύ σας είναι τόσο δυνατή, που σε καμία περίπτωση δε θα σας αφήσει να παραμείνετε χωρισμένοι.

Νέα γνωριμία: Η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου θα σε βάλει σε σκέψεις, θα προκύψει ερωτικός πειρασμός. Ερωτικό δίλημμα θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που δεν έχεις ξεμπερδέψει εντελώς με την προηγουμένη σχέση σου, το νου σου να μην προκαλέσεις ανεπανόρθωτα μπερδέματα. Αν είσαι ερωτικά μόνος, τότε αξιοποίησε τα συμβάντα, προμηνύεται καινούργιος ερωτικός δεσμός!

Σχέση – Γάμος: Πολύ σοφή θα αποδειχτεί η απόφασή σου να βγάλεις στην επιφάνεια το θερμό ερωτισμό σου, θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από καταστάσεις, που πνίγουν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Ευχάριστη και θερμή θα είναι η εβδομάδα σου, αυτή τη φορά θα εστιάσεις στα σημεία που σας ενώνουν και όχι στις διαφορές που σας χωρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Άσε το άγχος στην άκρη, προσπάθησε να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να αποστασιοποιηθείς. Η εβδομάδα θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τις παλιές ψυχοφθόρες καταστάσεις και να κοιτάξεις μπροστά. Ανανεώσου, βάλε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου σε τάξη, δώσε προτεραιότητα στις πραγματικές σου ανάγκες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ότι σου φανερώσει θα το πιστεύει, δώσε την απαιτούμενη βάση.

Σε σχέση. Προσοχή στις διαστρεβλώσεις. Ανατροπές θα υπάρξουν στη συμπεριφορά σου, επαναστατικές θα γίνουν οι διαθέσεις σου. Προσοχή να μην σου δημιουργηθούν ανασφάλειες, αρνητικές μνήμες ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια, απέφυγε τα καβγαδάκια αντίδρασης. Συζήτησε με το ταίρι σου ανοιχτά και ξεκάθαρα, μη παγιδευτείς στον καχύποπτο τρόπο σκέψης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Περνάς σε δυναμική και αποφασιστική δράση, με πράξεις θα αναζητήσεις την αλλαγή. Η σκέψη σου θα είναι θετική και τολμηρή, τώρα θα απελευθερωθείς συναισθηματικά, θα νιώσεις τη δύναμη να διεκδικήσεις και να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σου θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σου.

Σε σχέση. Επιθυμία σου θα είναι να τονώσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι πράξεις σου στόχο θα έχουν να βγεις από την ανία, ωστόσο, ίσως να υπάρξουν κάποιες μικρό δυσκολίες. Η εβδομάδα θα φέρει ισορροπημένα αισθήματα, ειλικρίνεια θα υπάρξει στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό αν επιθυμείς δέσμευση θα βρεις τον σωστό τρόπο να την διεκδικήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να ενεργήσεις με απερίσκεπτο τρόπο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Καλό θα είναι να ρυθμίσεις τάσεις άγχους και ανυπομονησίας, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές πράξεις. Σου δίνω τη συμβουλή να επιχειρήσεις να διορθώσεις παλιές λανθασμένες ενέργειες. Οι εξελίξεις θα έρθουν από εκεί που δε θα το περιμένεις, μην αφήσεις το άγχος σου να σε ακινητοποιήσει.

Σε σχέση. Δείξε μεγάλη προσοχή στα λόγια και στις εξηγήσεις που θα σου δώσει το ταίρι σου, προσοχή στις παρερμηνεύσεις. Οι άστατες σκέψεις ίσως να κάνουν κάπως ανοργάνωτες τις κινήσεις σου, προσπάθησε να ελιχτείς μεθοδικά και όχι σπασμωδικά. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας θα καταφέρεις να κατασταλάξεις και να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες της προσωπική σου ζωής, θα έχεις ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα τηλεφωνηθείς και θα συναντηθείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανεβάσει την ψυχολογική σου διάθεση. Οι συζητήσεις και οι ξεκάθαρες κουβέντες που θα ακουστούν θα δώσουν για άνοιγμα για προσωπικές συναντήσεις, θα είναι στο χέρι σου αν θα αφήσεις να δοθεί περεταίρω έκταση.

Σε σχέση. Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης σου, θα τονωθεί την ανάγκη σου για αναζωογονητικές αλλαγές, δε θα λείψουν οι ουσιαστικές εξομολογήσεις. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας στη δυναμική πρόταση που θα κάνεις στο ταίρι σου θα λάβεις θετική απάντηση. Με δικές σου ενέργειες θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από συνήθειες που σου δημιουργούν καταστολή. Ουσιαστικά θα βρεις τρόπο να βγάλεις τη σχέση σου από την ρουτίνα, θα δημιουργήσεις άνοιγμα για ανανεωτική εξέλιξη.

 ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή στην έκταση της σκέψης σου, ίσως να φανταστείς πράγματα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν, ελλοχεύει κίνδυνος να δώσεις λάθος εξηγήσεις. Ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να εμπιστευτείς και να πιστέψεις, αμφιβολίες θα σε απασχολήσουν. Προσπάθησε να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες, απέφυγε τις υπερβολές. Δυναμική και ανανεωμένη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην λείψουν οι ανατρεπτικές αποφάσεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την ανασφαλή πλευρά του χαρακτήρα σου, ίσως να δημιουργηθούν φοβίες και αναστολές. Σε περίπτωση που εμφανιστούν αμφιβολίες τις υποψίες σου καλό θα είναι να τις επιβεβαιώσεις με αποδείξεις, επεξεργάσου σφαιρικά τα γεγονότα. Θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, σταθεροποιούνται οι βλέψεις σου.

Πηγή 

http://www.astraorama.com/

 

ΥΦΑΣΜΑΤΑΔΙΚΟ
Ιωάννα Δουκίδου
inbound8816957923469394781
inbound850971774703598034
inbound7323223120307532427
inbound7093417864934972758
DIVA
ΠΙΝΕΛΑ
Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό
Σιώπης Ιωάννης
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ
Ειρήνη Μπουζίνη