You are currently viewing Παρουσίαση παιδικού βιβλίου “Είμαι κακιά ή είμαι καλή;”

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου “Είμαι κακιά ή είμαι καλή;”

Για καλό σκοπό

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήσαμε την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της παιδαγωγού και συγγραφέα Άννα Μπαντή “Είμαι κακιά ή είμαι καλή” στο καφέ της κ. Βίκυ Παπατζίκου “Εκτός Χάρτη”.

Η εκδήλωση είχε διπλό χαρακτήρα.

Τη διασκέδαση των παιδιών αλλά και την ενίσχυση του συλλόγου “Τα παιδιά της άνοιξης” για την ολοκλήρωση την νέας τους δομής.

Στο χώρο παρευρέθηκαν γονείς και παιδία καθώς και εκπρόσωποι μέλη του συλλόγου, τα οποία συμμετείχαν ενεργά στη παρουσίαση και τις ερωτήσεις της κ. Μπαντή 

Τα παιδιά γνώρισαν κάποιους από τους ήρωες και τις ηρωίδες των ιστοριών της σειράς βιβλίων “Αννατέλλω” και φάνηκε να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μυθικό πουλί, τον Φοίνικα που ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Σήκωσαν πράσινα, κόκκινα και κίτρινα χαρτάκια για να δηλώσουν τα “ναι”, τα “όχι” και τα “δεν ξέρω” τους και άκουσαν την ιστορία μιας ασπρόμαυρης μαγισσούλας, που αναρωτιέται “Είμαι κακιά ή είμαι καλή;” από τη συγγραφέα του παραμυθιού Άννα Μπαντή. Στο τέλος αξιολόγησαν την ιστορία, δήλωσαν αν πέρασαν όμορφα και έριξαν το χαρτάκι με το feedback τους στο κουτί της δράκαινας Γιούκι.

 

Η ομάδα “Femmes Fatales” και οι “Μοιραίοι Εμείς” θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Βίκυ Παπατζίκου για την παραχώρηση του χώρου, την συγγραφέα κ. Άννα Μπαντή , τους γονείς και τα παιδία που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο ” Τα παιδιά της άνοιξης” τα οποία παρά το φορτωμένο πρόγραμμα της συγκεκριμένης ημέρας κατάφεραν να βρίσκονται μαζί μας και να μας χαρίσουν τα αληθινά χαμόγελά και τα υπέροχα δώρα τους.

Όποιος θέλει να προσφέρει στην προσπάθεια του συλλόγου παρακάτω μπορείτε να δείτε το τραπεζικό λογαριασμό.

Τραπεζικός Λογαριασμός

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR7001712110006211101712799