You are currently viewing Ιδέες για δωράκια στο σχολείο

Ιδέες για δωράκια στο σχολείο

  • Post category:Παιδί

Άνοιξαν τα σχολεία!

Έφτασε η ώρα και για εμάς που σκεφτόμαστε τι δωράκια θα κάνουμε στα γενέθλια και τις γιορτές των παιδιών μας!

Γι’ αυτό είμαστε εδώ!

Παρακάτω θα βρείτε ιδέες για όμορφα, υγιεινά αλλά και δημιουργικά δωράκια για τους αγαπημένους φίλους και συμμαθητές των παιδιών μας.

Μπανάνες δελφινάκια

Ένα εύκολο αλλά συγχρόνως όμορφο και υγιεινό δωράκι είναι οι μπανάνες δελφινάκια! Απλά κόβουμε το κοτσάνι στην μέση και βάζουμε στο χώρισμα ένα σταφύλι ( φυσικά μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε εσείς π.χ μύρτιλλα)
Ζωγραφίζουμε και ένα ματάκι. Γεμίζω ένα ποτήρι με λίγα ακόμα σταφυλάκια και έτσι στηρίζεται καλύτερα η μπανάνα!

Μπανάνες δρόμος και κοριτσάκι!

Άλλη μια ιδέα με μπανάνα, αλλά και με έξτρα δωράκι είναι ο δρόμος, με το αυτοκινητάκι και το κοριτσάκι με το φόρεμα απο τούλι και ένα scrunchie!

Ποπ κορν πεταλούδα και αρνάκι

Ένα οικονομικό δωράκι, γιατί και οι καιροί είναι δύσκολοι είναι τα ποπκορν ! Τα βάζουμε σε ένα σακουλάκι, στην πεταλούδα χρησιμοποιούμε σύρμα πίπας για να το χωρίσουμε στην μέση και να φτιάξουμε το σώμα της πεταλούδαςκαι τις κεραίες της!
Για το προβατάκι μπορείτε να βρείτε στο τέλος του άρθρου το έντυπο με τα κεφαλάκια για να το εκτυπώσετε και απλά το κολλάμε στο σακουλάκι!

Μήλο με σκουληκάκι

Ένα ακόμα απλό δωράκι είναι το μηλαράκι με το σκουληκάκι, Καρφώνουμε δύο κομμάτια από ξυλάκι σουβλάκι και περνάμε ή σταφυλάκια ή marshmallow, ζωγραφίζουμε φατσούλες σε χαρτί που το κόψαμε στρόγγυλο και εάν θέλουμε, φτιάχνουμε και ένα φύλλο και το καρφώνουμε στο κοτσάνι.

Μολύβι με όνομα και διάφορες λιχουδιές

Τις χάντρες με τα γράμματα μπορούμε να τις βρούμε σε μαγαζιά με είδη χόμπι ή στο διαδύκτιο και φυσικά και ότι άλλες χάντρες θέλουμε και ένα απλό σχοινάκι, τα δένουμε σε ένα μολύβι και βάζουμε αυτό και άλλες λιχουδιές τις επιλογής μας στο ποτηράκι, φυσικά όλα μπορούν να μπουν και σε σακουλάκι!

Φυσικά εάν θέλουμε αντί για λιχουδιές μπορούμε να βάλουμε σβήστρα, ξύστρα, μαρκαδόρους μικρούς, μπλοκάκι και ότι άλλο θέλουμε!

Scrunchie και αυτοκινητάκι

Και εάν δεν θέλουμε να δώσουμε κάτι σε φαγώσιμο, μια ωραία ιδέα είναι τα scrunchie που μπορούμε να βρούμε οικονομικά σε πακέτο και αυτοκινητάκια που και αυτά μπορούμε να τα βρούμε σε πακέτο! Για να φαίνονται και πιο όμορφα έφτιαξα τις παρακάτω κάρτες που μπορείτε να τις εκτυπώσετε σε χοντρό χαρτί!

Από Πωλίνα Πολυχρονίδου 

ΥΦΑΣΜΑΤΑΔΙΚΟ
Ιωάννα Δουκίδου
inbound8816957923469394781
inbound850971774703598034
inbound7323223120307532427
inbound7093417864934972758
DIVA
ΠΙΝΕΛΑ
Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό
Σιώπης Ιωάννης
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ
Ειρήνη Μπουζίνη