You are currently viewing Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/1 ως 4/2

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/1 ως 4/2

  • Post category:Ζώδια

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου ανοίξει δίοδο καινούργιων προσεγγίσεων. Επικοινωνιακή, οικεία και αυθόρμητη θα είναι η στάση σου, πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες. Η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να βρεις τον σωστό τρόπο να μιλήσεις και να εκφραστείς, πέρνα σε άμεσες προτάσεις, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τα γεγονότα.

Σε σχέση. Συναισθηματική και ώριμη θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, ενδυναμώνονται τα μεταξύ σας αισθήματα, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους. Με δυναμισμό θα χειριστείς καταστάσεις που θεωρείς πως δεν πρέπει να ξεφύγουν από τον έλεγχο σου. Αν υπάρχει τσακωμός έρχεται συμφιλίωση, τακτοποιείς τα τυχόν αρνητικά ζητήματα. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προτάσεις χαλάρωσης και ανανέωσης.

Επανασύνδεση: Με έξυπνο και μεθοδικό τρόπο θα κατευθύνεις τα γεγονότα, που θα προκύψουν με εσένα και το πρώην ταίρι σου. Στα μέσα της εβδομάδας η απόστασή σας θα λάβει τέλος, η επιχειρηματολογία σου και οι διπλωματικές σου υποσχέσεις θα ανοίξουν δρόμο επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Δύναμη θα έχει η γοητεία σου, πειθώ ο λόγος σου, θα καταφέρεις να το κατακτήσεις το γοητευτικό πρόσωπο, που θα τραβήξει την προσοχή σου. Ιδιαιτέρως εύστοχος θα είναι ο τρόπος προσέγγισής σου, θα εντυπωσιαστεί από την ευγενική και άμεση πολιορκία σου. Με λίγα λόγια, μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να κατακτήσεις άτομο, που δε θα έχει καμία αντίρρηση να κάνει σχέση μαζί σου.

Σχέση – Γάμος: Αποτελεσματική θα είναι η τακτική σου, θα καταφέρεις να το τουμπάρεις το ταίρι σου. Για ένα συγκεκριμένο θέμα που είχε αρνητική στάση και δημιουργούσε εμπόδια, τώρα θα αλλάξει γνώμη, οι τεκμηριωμένες σου απόψεις θα σε βοηθήσουν να λάβεις το “ναι” που εδώ και καιρό περιμένεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Θα εμβαθύνεις συναισθηματικά, ο ρομαντισμός σου θα πάρει έκταση, δεν αποκλείεται να δείξεις κατανόηση και να αναθεωρήσεις τελικά τη στάση σου σχετικά με το πρώην ταίρι σου. Είναι πολύ πιθανόν να λάβεις πρόταση για ραντεβού, αλλάζει το σκεπτικό σου, η ανάγκη σου να διορθώσεις τα λάθη και να ανανεωθείς θα σε ωθήσει στο να δώσεις θετικές απαντήσεις.

Σε σχέση. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σε ρίξουν σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σου ως προς το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να εστιάσεις στο άμεσο παρόν. Ανάγκη σου θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική τόνωση, μην αφήσεις τις εσωτερικές σου αμφιταλαντεύσεις να σε οδηγήσουν σε βιαστικές ενέργειες.

Επανασύνδεση: Καινούργιο ξεκίνημα θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως χώρισες, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλήσεις που θα ανατρέψουν το κατεστημένο. Άγνωστες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια, θα αναθεωρήσεις, θα τοποθετήσεις σχέσεις και αισθήματα επάνω σε μια νέα και εντελώς διαφορετική βάση.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, θετικό και αναζωογονητικό. Εσύ και ένα συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο τυχαία θα ανταμωθείτε, θα ερωτευτείτε και θα προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό μελλοντικών προδιαγραφών. Μέσα στην εβδομάδα ετοιμάσου, θα βρεις το μόνιμο ταίρι σου.

Σχέση – Γάμος: Χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να δώσει ευτυχία σε σένα και στο ταίρι σου, η δεσμευτική σας σχέση θα πάρει ακόμα πιο σοβαρή πορεία, οι εξελίξεις θα είναι έντονες και πολύ δυνατές. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση γάμου ή επισημοποίησης, ίσως να αυξηθούν τα μέλη της οικογενείας σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα δώσεις τέλος στις παλιές κακές ιστορίες, θα αναζητήσεις μια καινούργια αρχή. Οι απρόοπτες ευκαιρίες τολμηρή θα κάνουν τη δράση σου, η απόφαση σου να προσεγγίσεις και να ενθαρρύνεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα, προσπάθησε να κινηθείς αποφασιστικά και συνειδητοποιημένα.

Σε σχέση. Θα συζητήσεις και θα αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, φανέρωσε με αμεσότητα σκέψεις και επιθυμίες. Η εβδομάδα δε θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις μονότονες συνθήκες, στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου. Η ανάγκη σου για αλλαγή και αναζωογόνηση θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες, στις μικρό δυσκολίες η στάση σου θα γίνει διπλωματική.

Επανασύνδεση: Ένας συγκεκριμένος λόγος θα σε φέρει σε προσωπική συνομιλία με το πρώην ταίρι σου, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να πας την κουβέντα εκεί που θέλεις. Θα σου δοθεί η αφορμή να ανοίξεις προσωπική συζήτηση, αν χειριστείς την κατάσταση αποφασιστικά και άμεσα, τότε θα καταφέρεις να ανοίξεις ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία: Όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο έχεις αποφασίσει να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου. Πριν κλείσει το εξαήμερο θα κάνεις μια νέα γνωριμία, όμως θα αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί ή θα κρατήσεις την καρδιά σου προσκολλημένη στο παρελθόν; Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, το πρόσωπο που θα γνωρίσεις ιδιαιτέρως ελκυστικό, η απόφαση θα είναι δική σου.

Σχέση – Γάμος: Μόνο αν έχεις ισχυρή θέληση και αποφασιστική δράση θα καταφέρεις να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα της σχέσης σου. Για να επιβληθείς στο ταίρι σου, θα πρέπει να σταθεροποιηθείς στις απόψεις σου, να φερθείς δυναμικά και μεθοδευμένα. Διεκδίκησε τις αλλαγές που επιθυμείς, αν κρατήσεις στάση σοβαρή και αμετάκλητη, το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα, δεν αποκλείεται να γυρίσει η σκέψη σου πίσω στο παρελθόν, να αναπολήσεις και να εστιάσεις συναισθηματικά σε μια παλιά σου αγάπη. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε βοηθούν να εξελιχτείς, εντόπισε τι είναι καλό για σένα και τι όχι. Για να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σκέψου αντικειμενικά και ρεαλιστικά, προσπάθησε να αποφύγεις τις εξιδανικεύσεις και τις συναισθηματικές προσκολλήσεις.

Σε σχέση. Ίσως να διαφοροποιηθεί κάπως η στάση σου, θα εναντιωθείς στα στάσιμα. Ενθουσιώδης θα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, η εβδομάδα δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια την αντιδραστικότητα σου. Αν προσπαθήσεις να σκεφτείς με ορθολογισμό θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις την οπτική σου γωνία, θα είσαι σε θέση να απεγκλωβιστείς από τον ανασφαλή ή μπερδεμένο τρόπο σκέψης.

Επανασύνδεση: Αισιοδοξία θα νιώσεις, χαρά θα πάρεις, έρχεται επανασύνδεση, εσύ και το πρώην ταίρι σου θα συναντηθείτε και θα λύσετε τις διαφορές σας. Η επανένωσή σας θα είναι μόνιμη και θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, θα δοθεί μεταξύ σας μια πολύ σοβαρή υπόσχεση, που θα καταλήξει σε επίσημη δέσμευση.

Νέα γνωριμία: Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο άτομο, που θα το συμπαθήσεις και δε θα το βγάζεις από τη σκέψη σου. Η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα είναι τυχερή και θα γεμίσει την καθημερινότητά σου, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα σου. Θα αποκτήσεις σταθερό ταίρι, μελλοντικών προδιαγραφών.

Σχέση – Γάμος: Στα μέσα της εβδομάδας εσύ και το ταίρι σου θα κάνετε κουβέντες περί δεσμεύσεων, οι υποσχέσεις που θα δοθούν μεταξύ σας, θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Ξεκαθαρίσματα, εξομολογήσεις και ειλικρινή λόγια θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν. Θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης, ουσιαστικά αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου είναι τι είδους πορεία θέλεις να έχει η προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα διεκδικήσεις και θα προσπαθήσεις να φέρεις στο ταίρι σου στα δικά σου νερά. Η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Σε γενικές γραμμές μέσα στην εβδομάδα έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τη στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον αλλοπρόσαλλο ή άστατο τρόπο συμπεριφοράς, κινήσου μεθοδικά.

Επανασύνδεση: Θα χαρείς με τον ερχομό προσώπου από τα παλιά. Πρώην ταίρι σου θα ξαναεισβάλει στην ερωτική σου ζωή και μάλιστα αυτή τη φορά τα γεγονότα, οι εξελίξεις και τα αμοιβαία αισθήματα, θα φέρουν δεσμευτική κατάληξη. Οι συγκυρίες θα είναι τυχερές, εσείς οι δυο θα μείνετε μαζί για πάρα πολλά χρόνια.

Νέα γνωριμία: Θα γοητευτεί από την παρουσία σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει τελικά τον μεγαλύτερο και πιο δυνατό δεσμό της ζωής σου. Μοιραία θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, με αυτό το άτομο θα ζήσεις μια μεγάλη σχέση αγάπης, ο δεσμός σας θα είναι σταθερός, θα έχει μακροχρόνια πορεία.

Σχέση – Γάμος: Μέσα στη σχέση σου θα προκύψει κάτι πολύ ευχάριστο, που θα έχει κατάληξη ευτυχίας. Αποφασιστική και σοβαρά σκεπτόμενη θα είναι η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου, θα σας δώσει μεγάλη χαρά, δημιουργώντας βάσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας πορείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Κοινωνικοποιείσαι, θα υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις, θα συναναστραφείς, θα περάσεις ανέμελα. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, αν κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις δε θα απογοητευτείς. Μεθοδική θα είναι η στάση σου, θα αναζητήσεις το σταθερό και το σίγουρο. Το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα έχει κάπως σοβαρή προσωπικότητα, ένα συγκεκριμένο του στοιχείο θα σε εντυπωσιάσει.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και ουσιαστικές υποσχέσεις. Θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να κινηθείς χωρίς άγχος.

Επανασύνδεση: Τυχαίο γεγονός θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου, και μάλιστα το συμβάν θα είναι αιφνιδιαστικό, θα σε ξαφνιάσει. Ίσως αυτή τη στιγμή να μην πιστεύεις πως η έλξη σας έχει μείνει ανέπαφη, όμως αυτά που θα ζήσεις μέσα στην τωρινή εβδομάδα, θα σε πείσουν πως η αγάπη σας είναι πολύ δυνατή για να μπορέσει να σβήσει τόσο εύκολα.

Νέα γνωριμία: Λαμπερό παρουσιαστικό θα έχει το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος. Η διαίσθησή σου θα σου πει πως αυτό το άτομο θα γίνει το μόνιμο ταίρι σου και δε θα σου λέει ψέματα. Εσείς οι δυο θα γνωριστείτε, θα ερωτευτείτε, θα χαράξετε δυνατή πορεία αγάπης, που θα φτάσει στο μακρινό μέλλον.

Σχέση – Γάμος: Έρχεται κάτι που προσμένεις, και μάλιστα με ξαφνικό τρόπο. Ένα ζήτημα για το οποίο τον τελευταίο καιρό είχες χάσει τις ελπίδες σου, τώρα θα γίνει πραγματικότητα και θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Θα αναστατωθείς, θα εκπλαγείς, τα μαντάτα που σου έρχονται, θα νιώσεις την ανάγκη να τα γνωστοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα σου φέρνει αλλαγές και απρόοπτα, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείς τα γεγονότα και κυρίως από τις αποφάσεις που θα πάρεις. Θέλεις όντως να ξεφύγεις από τα παλιά; ή μήπως τα αισθήματα σου είναι τόσο μπερδεμένα που αδυνατείς να εντοπίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Προσπάθησε να διεισδύσεις στον συναισθηματικό σου κόσμο, μάθε τι ακριβώς αναζητάς για να μην παγιδευτείς στα ρίσκα και στις επιλογές σου.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς συνετά, σου δίνω τη συμβουλή να κρατήσεις σκεπτόμενη στάση, να αναζητήσεις ισορροπία και να εστιάσεις στην έλξη και στην ειλικρίνεια των αισθημάτων. Προσπάθησε να ξεδιαλύνεις καταστάσεις που επιδρούν αρνητικά στο ταίρι σου κατά συνέπεια και στη σχέση σας. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κινηθείς χαλαρά, καλό θα είναι οι σκέψεις σου να μείνουν εντός υπαρκτής πραγματικότητας.

Επανασύνδεση: Ερωτική κατάληξη θα έχει η συνάντηση με το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Θερμή και αποκαλυπτική συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας, θα λύσει τους συναισθηματικούς κόμπους. Θα τα βρείτε μεταξύ σας, κλείνει το ενδεχόμενο του χωρισμού, έρχονται εξομολογήσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις πως αυτό το άτομο δεν έχει σκοπό να φύγει από δίπλα σου.

Νέα γνωριμία: Αναζωογονητική θα είναι η νέα γνωριμία που θα κάνεις, τώρα θα σου δοθεί άνοιγμα για καινούργια ερωτική αρχή. Δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα σου ανοίξει φιλική κουβέντα, τα λόγια που θα ακούσεις, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη, ανοίγεται προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Κάτι που αναμένετε εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι καταφθάνει, έρχεται πληροφορία ή κατάληξη που θα σας ενθουσιάσει, θα νιώσετε αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Τερματίζουν οι διαφωνίες, λήγει το στάδιο της αβεβαιότητας, τώρα θα νιώσετε σίγουροι και έτοιμοι να προχωρήσετε σε δεσμευτικές πράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αν αποφάσισες να ξεκόψεις από το παρελθόν σου η εβδομάδα θα σου δώσει το άνοιγμα να συναναστραφείς με καινούργια πρόσωπα. Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις όμως θα πρέπει να είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, προσπάθησε να μην παγιδευτείς από ψευδαισθήσεις, καλό θα είναι να αποβάλεις τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, επικεντρώσου στο να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες.

Σε σχέση. Σε περίπτωση που βάλεις στόχο τη μελλοντική εξέλιξη και κατοχύρωση καλό θα είναι να κινηθείς άμεσα χωρίς χρονοτριβές. Προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις την πίεση και την κατακτητική στάση. Προσπάθησε να οργανώσεις τις κινήσεις σου, πράξε μεθοδικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες.

Επανασύνδεση: Συμφιλιωτικό θα είναι το τηλεφώνημα που θα λάβεις από το πρώην ταίρι σου. Τα λόγια του από την αρχή θα είναι ξεκάθαρα, θα σου ζητήσει ευθέως συνάντηση και θα είναι για καλό σκοπό. Αποκαλυπτικά λόγια και θερμές εξομολογήσεις θα θερμάνουν τις καρδιές σας, θα γίνει ραντεβού που θα κλείσει με επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία: Από την αρχή θα σου κινήσει το ενδιαφέρον το γοητευτικό πρόσωπο, που τυχαία θα συνομιλήσει μαζί σου. Η οικεία του στάση και ο θερμός τρόπος που θα σε φλερτάρει, θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η απόφασή σου να ανταποκριθείς θα σου βγει σε καλό. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τη ζωή σου, θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε σε μακροχρόνιο δεσμό.

Σχέση – Γάμος: Δεν αποκλείεται να οδηγηθεί η σχέση σου σε δέσμευση, μέσα στην εβδομάδα θα ακούσεις πρόταση, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σε κάνουν να νιώσεις εμπιστοσύνη, θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα αισθήματα αγάπης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, αλλαγές θα φέρει στον τρόπο σκέψης σου, θα θελήσεις να ανανεωθείς και να βγεις από την αδράνεια. Η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος για να διαφοροποιήσεις τα ανιαρά δεδομένα. Θα έχεις την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να προσεγγίσεις, οι συνθήκες θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Σε σχέση. Σε συμβουλεύω να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα. Ίσως να γίνει κάπως ευάλωτη η ψυχολογία σου, υποσυνείδητα συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, εύκολα θα σε παρασύρει ο συναισθηματικός σου κόσμος. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς με χαλαρότητα και ανανεωμένη διάθεση, αν προσπαθήσεις να ισορροπήσεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα τα καταφέρεις.

Επανασύνδεση: Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, βγαίνεις από την απαισιοδοξία. Μια σειρά από τυχαία συμβάντα θα οδηγήσουν το πρώην ταίρι σου κατευθείαν στην αγκαλιά σου. Δε χρειάζεται να κάνεις καμία κίνηση, θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου σε απρόοπτη στιγμή και σε διαβεβαιώνω πως θα είναι για καλό.

Νέα γνωριμία: Η τύχη θα σε ευνοήσει, θα σου φέρει καινούργιο πρόσωπο και μάλιστα η γνωριμία σας θα γίνει σε περιβάλλον οικείο και γνώριμο. Θα συναντηθούν τα βλέμματά σας, ένας συγκεκριμένος λόγος θα σας φέρει σε συνομιλία και από εκεί και πέρα, αν αφήσετε την κοινή σας έλξη να κάνει τη δουλειά της, τότε πολύ γρήγορα πριν κλείσει η εβδομάδα, θα κλείσετε ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Από τυχαίο γεγονός θα τερματιστεί εμπόδιο που σου έφερνε δυσκολίες ή καθυστερήσεις, εσύ και το ταίρι σου θα πάρετε μεγάλη χαρά, αυτό που θα συμβεί θα σας βοηθήσει να οργανώσετε νέα σχέδια. Από τα μέσα της εβδομάδας θα αρχίσετε τους μελλοντικούς προγραμματισμούς, θα ενθουσιαστείτε, θα προχωρήσετε αγαπημένοι και ακόμα πιο ενωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, θα εξετάσεις πολύ καλά τα καινούργια ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, συνειδητά θα αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες. Ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις συναισθηματικά, βάζεις στόχο να στρώσεις την προσωπική σου ζωή και τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν. Η εβδομάδα, ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για ξεκαθαρίσματα και βάσιμες υποσχέσεις, ξεκινάς νέα αρχή που δεν θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις έντονες αντιδράσεις και τις πεισματικές εξάρσεις, στο ταίρι σου προσπάθησε να μην έχεις αρνητική ή εξουσιαστική στάση. Η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να λύσεις δύσκολα ζητήματα σχετικά με υποθέσεις που αφορούν δεσμευτικές αποφάσεις. Έρχονται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα καταφέρουν να βελτιώσουν τον δεσμό σου.

Επανασύνδεση: Δώσε προσοχή στα γεγονότα, προσπάθησε να αποφύγεις τάσεις πεσιμισμού και βιαστικά συμπεράσματα. Ενδέχεται οι ανασφάλειές σου ή η ανυπομονησία σου να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις, στην παρούσα φάση μάλλον δε θα είσαι σε θέση να καταλάβεις πώς σκέπτεται το πρώην ταίρι σου και τι αναμένει από εσένα.

Νέα γνωριμία: Θα συνομιλήσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που θα εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, όμως προσοχή να μην παρερμηνεύσεις λόγια και βλέψεις. Επειδή για την ώρα το τοπίο θα είναι θολό, η ορατότητα σου περιορισμένη, γι’ αυτό πάρε χαλαρά την κατάσταση, μείνε για την ώρα στη θέση του παρατηρητή.

Σχέση – Γάμος: Κάτι θα παρεξηγήσεις, γι’ αυτό δε θα μπορείς να εξηγήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει. Μέσα στην εβδομάδα κάποια πράγματα θα τα νιώσεις μπερδεμένα, θα τα θεωρήσεις ανεξήγητα. Η εκδοχή ότι η σχέση σου πήρε το στραβό τον δρόμο θα είναι τελείως λανθασμένη, όλα βαίνουν ορθώς, απλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η σωστή ώρα για να φανερωθούν κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις κοινωνικές επαφές, στόχο θα βάλεις να ανοιχτείς και να δημιουργήσεις επαφές με καινούργια άτομα. Θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως ελκυστική εικόνα που θα είσαι σε θέση να τη συνδυάσεις με μια προσιτή στάση. Προσωπική συνομιλία θα έχεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, αμοιβαία θα είναι η συμπάθεια και η μεταξύ σας έλξη. Η εβδομάδα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω επικοινωνία.

Σε σχέση. Αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα στη σκέψη σου, αν θέλεις να βρεις συνεννόηση με το ταίρι σου θα πρέπει να εστιάσεις στις εξηγήσεις και όχι στις εικασίες. Απέφυγε να μεγαλοποιήσεις και να δώσεις υπερβολική σημασία σε ανούσιες καταστάσεις. Ο τρόπος σκέψης σου θα είναι ρεαλιστικός, θα βρεθεί η απαιτούμενη λύση σε περίπτωση που υπάρχουν θέματα σχετικά με την πορεία του δεσμού σου.

Επανασύνδεση: Αποκαλυπτικά συμβάντα θα αλλάξουν απόψεις και εντυπώσεις. Έντονα γεγονότα θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του εξαήμερου, θα κάνουν την εμφάνιση τους διαπιστώσεις, που θα σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις σχετικά με αυτά που πιστεύεις για το πρώην ταίρι σου. Αλλάζεις οπτική γωνία και συναισθηματική τοποθέτηση.

Νέα γνωριμία: Την ηρεμία και την γαλήνη σου θα ταράξει η παρουσία ενός όμορφου προσώπου. Εσείς οι δυο στην πορεία θα έχετε στενές επαφές, θα ανοιχτεί ερωτική δίοδος μεταξύ σας. Αν κρατήσεις θετική στάση, τότε πολύ γρήγορα θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για έναρξη σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Θα σε ταρακουνήσει συναισθηματικά αυτό που θα μάθεις ή θα συνειδητοποιήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει συμβάν, που θα σε βγάλει από την παθητικότητα. Τώρα θα εντοπίσεις λάθη και αστοχίες, θα αλλάξεις τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεις τη σχέση σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σε προσεγγίσει, ίσως να είναι άτομο που ήδη γνωρίζεις, θα έχεις θετική στάση. Η εβδομάδα σου θα έχει ανοίγματα και προκλήσεις, θα είναι στο χέρι σου η κατάληξη προσωπικού ραντεβού. Ακολούθα τη διαίσθηση σου θα είναι σωστός οδηγός, κινήσου μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια, απέφυγε τις ρομαντικές εξιδανικεύσεις.

Σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα, θα θελήσεις ηρεμία και ισορροπία, σταθερά δίπλα σου θα κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα τη σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη. Συγκαταβατική διάθεση θα εκδηλωθεί τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαιότητα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις για τη μελλοντική σας πορεία.

Επανασύνδεση: Θα είναι πολύ σωστή η απόφασή σου να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει και να συμπεριφερθείς με αυτοσυγκράτηση. Στην παρούσα φάση θα είσαι σε θέση να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα και θα σου βγει σε καλό. Η υποψία σου πως αν το πρώην ταίρι σου νιώσει πως σε χάνει τότε θα κινηθεί, θα βγει απολύτως σωστή.

Νέα γνωριμία: Θα αποφύγεις να ενθουσιαστείς και να ονειροβατήσεις, με επιφυλακτικό μάτι θα δεις την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Πριν κλείσει η εβδομάδα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοιχτεί ερωτικά, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς προσγειωμένα, ωστόσο μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να εξελιχτεί σε μια ιδανική σχέση.

Σχέση – Γάμος: Η νευρικότητα και η παρόρμηση δε σε οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, γι’ αυτό παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις τακτική. Σοφή θα είναι η επιλογή σου να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με υπομονή και κατανόηση, στην προκειμένη φάση ο διπλωματικός συμβιβασμός θα στρώσει το έδαφος, για να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς.

Astra orama